Jag befinner sig nago herre kungen 39 ar som ar aktenskaplig tillsamman min ungdoms lov. Mi ar rentav ann…

Goddag Christina. foralska ino henne, samtidigt hon forut berattade att hon anser att vi blivit mer sasom kompisar. Hon befinner sig inte speciellt kar langre. Darnast berattade hon att hon av och till kande fa sta ett medarbetare gallande jobbet. Enligt henne vart dett intet akut bekymmer, inte me troligtvis ett belagenhet sasom erhall fordo eller framtid nar kar skall prov li sammanlagt e fullkomligt midja. Hon sa att hon kan kontrollera avta emotioner for kollegan, att hon fullkomlig kommer att existera ja trofas, skada forut mej age det har bilda nagon otrygghet. Genast fragar sjalv henne vanligtvis hurdan hon kanner forut mej och sta kollegan. Da sager hon att sjalv stressar henne. Hon vill ej tarv berora efter hela tiden. Mi mar daligt ino dett, hur sa ska jag gora? / M.S.

Christina Halldorf svarar Att leva tillsammans nagon som borjar varje gryning med att uppleva postum forsavit han alternativt hon alskar mej idag befinner si djup otryggt. Sjalv tror det ar nagon atervandsgrand forut ede, att testa kanna er fram till nagon gestaltning bruten stabilt beslut. Forut baksida av underben befinner sig det forut emotion herre letar postumt? Befinner si det pirret i magen it foralskelsekanslor? Alternativt befinner sig det kanslan it tacksamhet slu att saken dar mi lever med star ut tillsamman mig? Samt ifall herre kanner bade sam, hurda skall man vara medveten om vilken kansla herre ska vasna sig vagledas it?

Det karakteristisk forut kanslor befinner si ju att dom kan forvranga sig a ett ta at en annan – och att kar kan beror atskillig, emellanat motstridiga, emotioner samtidigt. Battre da att prova undersok sin onska. Ick saken dar impulsivt styrda, inte med saken dar kloka viljan. Baksida av underben vill mi langsiktigt med mitt liv sam mina relationer? Vem vill mig bli?

Att emellanat berora f pro nago kollega villig arbetet befinner sig troligen ej i synnerhet sallsyn. Det befinner si nog inte odla farligt heller, enbart kar kanner til varje hane age avta granser. Det vill anfora att kar ick later det bliva nagon dragning sasom man underhaller eller onska skall besta omsesidig.

Det age jomenvisst gjort de forskrackt att forlor henne

Dilemmat pro eder befinner sig att din hustru ino dito andetag uppge att hon inte kanner odl massor stav dig, men a andra sida kanner f sta ett kollega.

Din ingivelse ar emedan att soka erhall tryggheten ater fran saken dar sasom tog den. Kar kan bli fastad utbredd hotet samt inte komma iha allt det andra, vardagen som anda rullar villi. Det befinner sig ganska som forsavitt n tar allvarligare villi hennes glos ann underbe hon utfor sol.

Forstas vill ni att din frugan amna uppfatta nagot pro dej. Ej att hon amna vara sjyst och hejda hos dig likva, av plikt alternativt barmhartighet. Andock ino stallet darfor at fordra en kansloanalys av henne, kan handa n kan tillfora att avmagnetisera saken da andre via att till exempel knysta ”Asch, glom honom, det ar ju du samt mig, kom visa oss foreta nagot kul sammanlagt.” Att n tors best ehur hon mot synes vacklar ar ett avlastning for ede bagg.

Nagon viktigare sporja er ocksa kan fororsaka varandra ar baksida av underben har hant? Den drar in eder bada inom samtalet, saken da trycker ick opp din hustru allen til vaggen. Tillat ede att komma iha hurdan allt borjade, saken da foralskelse som ni bagg emedan kande. Underben hande inom kort?

Ni befinner sig kar, men din mak ganska borjat kanna bruten en politik inom relationen? Har ni nagon pusselbit inom det? Finns det en stagnation som d skulle veta utmana genom att bjussa in lite mer av liv samt oberoende?

Att berora lite stav en befinner sig vanligen icke samma sa saso att amna ga ur den herre valt att skilja sitt liv med. Att dagdromma forsavitt ett rabalder tillsammans tillsammans nago annan befinner si nago sak. Det finns e kostnad att betala och det ar idelige betydligt hogre annu herre antar.

Ni har foljts at a att ni varenda helt unga tills idag sam age blivit vuxna sammanlagt. Aren age sytt eder vid tillsamman massa osynliga stygn. Stygn saso oavbruten it gemensamma minnen, hemmet, slaktingarna samt vannerna.

Kan er paminna varandra ifall gladjen ni haft sam ager forbund? Och ifall gladjen omedelbar ager bleknat, framkalla rabalder ino saken da pa nytt. Framtidsdromma forsavit vad ni bagg hoppas kungen ino nagon kollekti futurum.

Odl underben koper aktenskapet ifall nog? Hur sa befinner sig det vi promenera in ino nar vi valjer varandra? Underben befinner sig det att alska ukrainian charm nagon? Stav ett troende kan det vara vardefullt att paminna sig Jesu glosa nar han sager ni skola alska. Ingenting ifall att det vore sot ifall n forsokte.

Att halla av befinner si att kapituler solo, sitt midja, for saken dar andre. Icke darfor att karl bo, utan for att kar forstatt ino djupet av sitt invartes, att det befinner si underbe allting koper om. Det befinner sig va sasom utfor oss mo bot personer.

Men att inom verkligheten bryta op befinner sig nagot helt annat

Karlek sam dragnin befinner sig inte detsamm. Skada inom var tid ar det otaliga sasom antaga det. Det finns forskning som visar att vanskapen befinner si det fundament fore andra sasom bar dom goda sam livslanga aktenskapen. Att befinna gift med sin omtanksam befinner si saledes saken da storsta itu gavor, och samtidigt fullstandig forut underskattat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *