Sag att e forsoker dyka up til Tinder, en bruten tryt favoritdejtingappar

skada nar dom forsoker bringa saken da funkar saken da inte gallande deras iPhone eller Android-enhet. Personen kliar sig inom bollen sam undrar hurs det ej funkar. Sasom tillsammans samtlig schema kan det befinna mer eller mindre frustrerande att prova forbruka e som alltjamt funkar inte bra.

Det ar ingen overrumpling att Tinder ar ett av do mest populara dejtingapparna, vilket kan vara ett del av anledningen mot att saken dar emellanat icke funka som saken da amna. 50 miljoner brukare anvander appen va manad darfor att eftersoka sin dromman alternativt dromtjej. Deras servrar tillats otvivelaktig e dagligt traningspass.

Det finns en langa andra anledningar mo att Tinder kan vara med o interna mankemang villi en smartphone-enhet. Nedandstaende artikel kommer att intrad gallande do mer ino detalj. Dessa losningar bord bega att Tinder-appen fungerar fullsatt ut.

Naturligtvis, allihopa kan vara med o dessa dilemma forsavit Tinder ligger betryckt, skad mjukvarubuggar kan aven finnas problemet i och med de kan framkalla att nagon app ick funkar saso saken da skall och att saken dar inte funka saso saken dar skal, vilket skapar ett fullkomlig bit migran samt vanmak forut den person sasom forsoker bruka appen.

Borja ifall din smartphone

Det etta alternativet att test ar e nastan enkelt – att dra igang ifall enheten. Villig nago surfplatta, nago iPhone eller nago Android-enhet amna den stangas utav helt och hallet. Antingen glider n for att releger kungen nagon iPhone alternativt trycker pa strombrytaren for att stanga av telefonen forsavit du inneha ett Android-enhet. Nar enheten age stangts it fullkomligt kan saken da spoa kungen upprepa genom att press stromknappen nagon stig at. Nar enheten befinner si paslagen aterigen kan Tinder-appen provas igen darfor att beskada om den fungerar.

Fornya Tinder-appen

Forsavit Tinder-appen icke ager uppdaterats under do senaste veckorna kan saken dar tarva ett fars uppdatering. Detta kommer att bega sig bruten med ett andel mjukvarubuggar darfor dom generellt atgardas ino nyare uppdateringar av appen.

Forsavitt det har icke har fungerat kan anvandaren ga slu at Google Play Store alternativ App Store samt hitta avsnittet forut uppdateringar. Det finns nago uppdateringsflik pa iPhone sasom finns pa saken da undre panelen. Ino avsnittet stav uppdateringar borde Tinder komm darborta ifall ett uppdatering behovs. Uppdateringsknappen kommer aven att roja det har saso sadant. Villig nago Android ar det superb att knalla mo menyn och pressa avsnittet Appar. Uppdateringen kommer att visas ino nagon forteckning slut appar som behover uppdateras.

Nar appen inneha uppdaterats kan appen nas igen darfor at betrakta forsavit det fortfarande finns felmeddelanden. Om det icke finns markli borde den befinna beredd.

Stang Tinder-appen

Att stanga Tinder-applikationen kan atgarda bekymmer relaterade at krascher. Forsavitt du tvangsstanger appen upphor allihopa funktionsstorningar sam saken da kan startas om.

Som nagon sidoanmarkning, kungen ett iPhone kommer det att finnas till nodvandigt att dubbeltrycka kungen hemknappen. Stav modellerna iPhone X och iPhone 11 ska anvandaren grepp samt trycka ner spant villig oduglig itu hemskarmen och darnast slira glad efter att Tinder-applikationen visas.

Det befinner si jatte- enklare att producera detta pa en Android. Knata at telefonens installningar och darpa at appar. Val darbort bord Tinder-appen visas. Darifran kan anvandaren mjukt pressa knappen Force Stop.

Avsyna din internetanslutning

Ana det eller inte, nago felaktig internetanslutning kan verkligen finnas till aterfallsforbrytaren. forsavit en internetanslutning befinner sig labil tvingas nagot goras at det.

WiFi-symbolen langst up villi telefonens display bor kontrolleras. Forsavitt saken da icke finns darborta kan Wi-Fi-anslutningen besta defekt. Anvandaren kan intrad ino telefonens installningar samt sla itu sam gallande Wi-Fi igen. Om det har gjorde susen borde Wi-Fi-anslutningen vara synlig langst upp kungen telefonens display igen.

Byta till mobildata ino stallet for att anvanda Wi-Fi

Det kan besta nodvandigt att antrada bruka mobildata pa en smartphone-enhet ifall Tinder ann inte funkar tillsamman en Wi-Fi-anslutning. Ehuru det kan finnas f kostsam att konsumera datorer inte ar det ino medeltal vanligtvis mer stabilt, vilket https://kissbrides.com/sv/indonesiska-kvinnor/ kan klara av do majoriteten utav de besvar saso appen stav narvarande kan erfara. Anvandaren kan bege sig ovan at installningarna darfor at finn varje smartphone-data finns samt banka villi den. Det ha kraver att Wi-Fi stangs utav frams.

Anvandaren bord besiktiga Tinder-appen aterigen postumt att data inneha slagits villi for att se forsavitt det finns nagra fler bryderi tillsamman saken dar.

Slack Tinder-appen sam installera forsavit

Tinder-appen kan tas da inte med att kontot som befinner sig kopplat at den raderas. Att forinta appen kan fixa vissa tillfalliga problem tillsamman telefonens processor (dvs. att overdriven vagledning lagras darborta). Att radera appen bor ocksa tomma den cache saso finns lagrad villi enheten.

Villig ett Android borde anvandarna ga kvar mo installningar samt eftersoka Tinder-appen via att skrolla nedat. Dar kan de pressa Storage och sedan gallande Clear Cache.

Villig en iPhone amna anvandarna mjukt pressa ikonen forut Tinder-appen tills samtlig appar borjar dansa omkring villig skarmen. Darefter ska anvandarna press krysset (vilket betyder radera) samt bekrafta raderingen igenom att trycka pa knappen ta bor.

Om nagon it dessa losningar loste eventuella besvar

sasom var forknippade tillsamman appen bord saken da vara verksam ate. Otaliga personer saso ager provat losningarna ino saken dar narvarande artikeln kunde ringa appen att rulla ate ganska framgangsrikt utan marklig storre incidenter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *