Ar det nagons oratt att kemi alternativ uppkopplin inte finns?

Inom min radgivningspraxis hor sjalv ideligen fragan ‘Hur avslutar mig ett forhallande utan att fordarva nagons emotione?’ Oavsett forsavit det befinner sig en romantisk relation alternativt ett frandskap, befinner si det i allmanhet en utmaning att fullborda det tillsammans graciost.

Problemet erhalla ehuru sa otaliga manniskor titta det sasom ett reflex fran deras varde nar e ej vill deltaga dem. ‘Om mi var nog finfin skulle denna person onska deltaga ja, odl det maste finnas nagot oratt tillsammans mig.’

Det finns e ovrig metod att flyga det ha. Odla sjalv tittar det befinner sig att forut varenda sam ett bruten oss finns det ett forhallandevi futtig antal persone sasom vi kanner nago djupt anslutning mot. Oavsett ifall n vill fortydliga dett darfor att ni ar nago del av likadan sjalgrupp ino den andliga varlden, alternativ har motsvarighet energier eller kemi, odl befinner sig det sakforhallande att vi ej kanner oss anslutna mot de majoriteten. Blott darfor att mi ick kanner jag ansluten till nagon betyder det ej att det befinner si nagot mankemang med de dar. Bara darfor att n ick kanner dig ful mot att ge ut tidrym tillsammans nagon betyder det inte att det ar nagot misstag tillsamman saken dar personen, och blott for att e inte ansluter at de betyder inte att det befinner sig nagot misstag tillsamman de. Det ar precis saso grejer befinner si, sam det inneha inte ett skvatt att gora tillsammans att det befinner sig nagot inkorrekt med en.

Odla forsavitt mig uppg mo e, ‘sjalv kanner ej nago hallbar forbindelse mellan oss’, sager mig fullstandig latt ett sak. Sjalv bedomer icke ifall personens tillracklighet alternativ nytt.

Vi all moter absolut underbara manniskor sasom vi endas icke kanner e sammanhang at. Personen kan finnas hejdlost attraktiv, hava snarlika intressen saso oss sam mo och tillsamman vara gallande en snarlika expansio alternativ andli led. Skada vi ansluter blott inte. Gnisten sasom tander frandskap alternativ romantik finns bara ej. Forsavit vi ??alla kunde ja att en saso ej vill deltag oss ??inte age nagot att foreta tillsammans vart nytta, skulle vi icke bliv skadade nar en uppge nix mot nagon forhalland.

Sjalv fejka ick begripa allihopa faktorer som skapar forbindelsen mellan tvenne folk. Allting sjalv vet befinner sig att vi allihopa inneha kunskap it forbindelse mo nago annan saso intraffar grundligt och fartfyllt, typ upplevelsen bruten fattas kungen uppkopplin. Otaliga ager upplevt att fixa tillsamman en darfor nago omtanksam sa ”Jag kanner till endas att du kommer att tycka om varandra. N befinner sig odla lik ‘, blott darfor at upptacka nagon fardig insufficiens gallande tillslutning. Katie, nagon klient utav mig, sa just mo mig, ”Alla sa att Rick befinner sig fullkomlig pro jag. Vi titta duktig ut sallskap, vi har liknande intressen samt bakgrunder, vi befinner si likadan religion, vi ar identiska pedagogiskt och han befinner si en sann sot kille. Mig tankte oavbrutet att forsavit mi bara gav det epok skulle sjalv kanna kopplingen. Andock det hande aldrig. Mig kande ja sa daligt att separation op med honom alldenstund det icke befinner si nagot misstag tillsammans honom, andock anslutningen befinner si inte dar. ‘

Huruvida Rick kande sig skadad it detta befinner sig verkligen opp mot honom

Forstas icke! Det befinner sig ingenting mankemang tillsammans varken Katie alternativt Rick. Anslutningen finns ej stav Katie. Hon kunde icke handla det darborta. Hon sa at Rick ”Du befinner sig nagon riktig briljant pag. Mig onskar att mig kande sambandet tillsamman dej sasom mi vill innehava tillsamman nagon kompanjo, skada jag astadkommer ej. Det befinner si icke ditt misstag – det ar blott icke darbort. ‘

Katie kan icke ta forpliktelse for hur han mar. Om Rick inneha trossystemet att ej samtliga kommer att berora sig kopplade at samtlig, kommer han icke att uppleva sig skadad. Ifall han har trossystemet att om nagon gumma icke ansluter sig till honom, det befinner sig nagot oratt tillsammans honom, kommer han att beror sig skadad. Hans forstora kommer fran hans trossystem, ick av det faktum att Katie brot op med honom.

Randi traffade Barb sam kande ingen anslutning

Att fullborda ett kondition behagfullt betyder att vi talar var verklighet utan forpliktelse alternativ klassificering sam ej tar forpliktels sta nago annans kanslor. Randi, nagon annan it mina klienter, berattade nyss sta mej att hon kunde knysta sanningen framfor annu att kapitulera allena for att undfly att https://kissbrides.com/sv/valentime-recension/ defekt e. En kamrat hade introducerat henne for Barb samt tankte att Randi samt Barb hade massor gemensamt sam kunde finnas goda kompisa. Egentlige kande hon det motsatta. Medans Randi kande att Barb vart en fager indivi, kande hon ocksa Barb’s kraf dra para villi henne pa olika metod. Samtidigt somlig persone nog ick bryr sig forsavit behovande kraf, eller at och med anse det ar innerligt, gillade Randi det inte alls. Hon varenda belaten med sig sjalv i och med hon kunde delge sta Barb att hon bara inte kande en koppling at sig. Randi kunde frige taget ansvaret forut Barb emotione forsavit Barb kande sig skadad utav det ha.

Finns det hela tiden ett metod att bracka op eller nek mot en samband inte me att nagon skadas? Nix. Skada vi att mjukt tala din verklighet kan du graciost bryta en samband, sam forsavitt ni accepterar att nago annans emotioner kommer av hans alternativ hennes trossystem, kommer n ej att kanna dig skyldig ifall saken dar andra personen kanner sig skadad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *