Sag att nagon forsoker dyka upp til Tinder, en utav avta favoritdejtingappar

men nar de forsoker bringa den fungerar saken da inte gallande deras iPhone eller Android-enhet. Personen kliar sig i huvudet sam undrar varfor det icke fungerar. Sasom tillsammans allihopa agend kan det finnas till typ frustrerande att forsoka anvanda en sasom lona fungerar inte bra.

Det befinner si ingen overrumplin att Tinder ar ett it do mest populara dejtingapparna, vilket kan finnas till nagon fraktion anledningen at att saken da av och till icke funka som saken dar skal. 50 miljoner nyttjar anvander appen va manad darfor att leta efter sin dromman alternativt dromtjej. Deras servrar far otvivelaktigt en dagligt traningspass.

Det finns nago rad andra anledningar mo att Tinder kan uppleva fangsl mankemang villi nagon smartphone-enhet. Harnast sak kommer att intrada pa dem mer ino detalj. Dessa losningar borde producera att Tinder-appen funkar hel ut.

Naturligtvis, samtliga kan kanna dessa bekymmer ifall Tinder ligger missmodig, andock mjukvarubuggar kan aven existera problemet darfor do kan foranleda att ett app ej funkar saso saken da skall sam att saken da icke fungerar saso saken da ska, vilket skapar nagon fullstandig andel pannknac sam vanmakt stav saken dar manniska sasom forsoker konsumera appen.

Dra igang forsavitt din smartphone

Det ett alternativet att testa befinner sig en nagorlunda latt – att borja om enheten. Pa en surfplatta, nagon iPhone eller en Android-enhet skall saken da stangas it absolut samt hallet. Antingen glider n darfor att stanga av villig ett iPhone alternativt trycker kungen strombrytaren darfor att releger telefonen om n ager en Android-enhet. Nar enheten ager stangts it absolut kan den slas gallande upprepa genom att pressa stromknappen en passag at. Nar enheten befinner sig paslagen ater kan Tinder-appen provas ater darfor at flyga om saken da funkar.

Uppgrader Tinder-appen

Om Tinder-appen ej ager uppdaterats mirake dom senaste veckorna kan saken da tarv ett pur fornyelse. Det har kommer att foreta sig av med en segment mjukvarubuggar darfor att dom normalt atgardas ino modernare uppdateringar bruten appen.

Forsavitt detta inte age fungerat kan anvandaren knalla slut at Google Play Store eller App Store och upptacka avsnittet forut uppdateringar. Det finns ett uppdateringsflik gallande iPhone sasom finns villig den undre panelen. Inom avsnittet pro uppdateringar bord Tinder komma darborta forsavitt en uppdatering behovs. Uppdateringsknappen kommer aven att roja detta som sadant. Gallande ett Android befinner sig det superb att knata mo menyn samt press avsnittet Appar. Uppdateringen kommer att visas ino en lista slut appar sasom behover uppdateras.

Nar appen ager uppdaterats kan appen nas aterigen for att kolla forsavit det aven fortsattningsvis finns felmeddelanden. Om det icke finns nagra bor saken dar existera gjord.

Stang Tinder-appen

Att stanga Tinder-applikationen kan fixa gissel relaterade at krascher. Ifall du tvangsstanger appen upphor allihopa funktionsstorningar sam saken da kan startas forsavitt.

Saso nago sidoanmarkning, kungen nago iPhone kommer det att vara nodvandigt att dubbeltrycka gallande hemknappen. Stav modellerna iPhone X och iPhone 11 amna anvandaren halla och utgiv ner hart kungen odugli fran hemskarmen och darpa glidande uppat postum att Tinder-applikationen visas.

Det befinner si mycket enklare att producera det ha villi en Android. Knalla mo telefonens installningar och efterat mo appar. Antaglige dar bord Tinder-appen visas. Darifran kan anvandaren mjukt pressa knappen Force krus Finish kvinnor för äktenskap.

Beharska din internetanslutning

Antar det eller inte, nagon defekt internetanslutning kan riktig finnas aterfallsforbrytaren. Om nagon internetanslutning befinner si ostabil plikt nagot goras till det.

WiFi-symbolen langst upp pa telefonens skarm bor kontrolleras. Om den ej finns darborta kan Wi-Fi-anslutningen befinna inte hel. Anvandaren kan intrad i telefonens installningar sam dramt av samt gallande Wi-Fi ater. Om detta gjorde susen bord Wi-Fi-anslutningen befinna visuell langst upp kungen telefonens monitor upprepa.

Skifta till mobildata i stallet for att konsumera Wi-Fi

Det kan existera nodvandigt att begynna bruka mobildata pa nagon smartphone-enhet om Tinder aven fortsattningsvis icke funka tillsamman ett Wi-Fi-anslutning. Ehuru det kan befinna en aning dyrt att begagna varden befinner sig det i medel generellt mer stabilt, vilket kan klara av do flesta fran do gissel sasom appen for har kan kanna. Anvandaren kan skrida ovan till installningarna darfor at lokalisera vart smartphone-data finns sam bulta gallande den. Detta kraver att Wi-Fi stangs bruten frams.

Anvandaren bor kontrollera Tinder-appen ate efter att datorer inte age slagits kungen darfor att se forsavit det finns marklig ytterligare bryderi med saken da.

Slack Tinder-appen sam installera om

Tinder-appen kan tas da inte med att kontot sasom ar kopplat till den raderas. Att sudda appen kan hitta svar somlig tillfalliga besvar tillsamman telefonens processor (dvs. att overdriven fakt lagras darbort). Att radera appen borde likas tomm den cache saso finns lagrad villi enheten.

Kungen en Android bord anvandarna knata over at installningar samt leta efter Tinder-appen vi att skrolla nedat. Darborta kan de press Storage och darnast villig Clear Cache.

Villi nagon iPhone ska anvandarna varsam pressa ikonen forut Tinder-appen tills allihopa appar borjar svang-om kring villi skarmen. Darefter skal anvandarna pressa krysset (vilket betyder radera) sam faststalla raderingen via att trycka pa knappen sudda.

Ifall en itu dessa losningar loste eventuella bekymmer

saso varje forknippade tillsamman appen borde saken da finnas verksa ater. Otaliga manniskor sasom ager provat losningarna i saken da arme artikeln kunde lite appen att rulla ate kanske framgangsrikt utan markli storre incidenter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *